Lähihoitajaa kesäksi täällä joukkoomme huhuilemme

Lähihoitajaa kesäksi

Lähihoitajaa kesäksi täällä joukkoomme huhuilemme

Kototiimi on pieni Kaarinalainen yritys, joka haluaa tuottaa laadukasta yhteisöllistä asumispalvelua ikäihmisille hyvällä mielellä.

Kototiimin Keisarinkoto tarjoaa Kaarinan Piikkiössä uudenlaista asumispalvelua, mihin on liitetty oman yöpartiomme toiminta. Tarjoamme palvelut Keisarinkodossa asuvalle asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitynä. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voi palvelujemme avulla jatkaa itsenäistä ja omaehtoista elämäänsä elämänsä loppuun asti.

Haemme nyt iloiseen joukkoomme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä kesäksi! Voit olla nuori, urasi alussa oleva hoitaja (tai alan opiskelija, jolla 2/3 opinnoista hyväksytysti suoritettuna) tai pitemmän kokemuksen omaava, aktiivinen alan konkari, joka haluaa tulla tekemään työvuoroja. Tärkeää on, että sinulla on halu tehdä monipuolista hoitotyötä, auttaa ja olla hyvällä fiiliksellä tekemässä tärkeää työtä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on halu tehdä hyvää ja ihmisläheistä hoitotyötä
  • sinulla on lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä arjen askareissa
  • sinulla on kuuntelutaitoa ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan.

Edellytämme:

  • tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan
  • hoitajan tutkintoa tai hoitoalan opiskelijalta 2/3 tutkinnosta hyväksytysti suoritettuna.

Kerro rohkeasti ajatuksesi työstä ja työajoista, niin mietitään, miten saadaan sinun toiveesi ja ajatuksesi kohtaamaan meidän odotustemme ja tarpeiden kanssa. Yhteistuumin pääsemme parhaaseen tulokseen. Kun meillä on yhteinen tavoite tehdä hyvää hoitotyötä, hyvässä työporukassa, kaikkia kuunnellen, voimme tehdä mahdottomasta mahdollista.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten hae heti, niin päästään tutustumaan.

Kaisa Aare-Puff

Ota yhteyttä
Kaisa Aare-Puff
toimitusjohtaja
kaisa.aare-puff@kototiimi.fi
Puh. 044 029 2077