Kilpailukykyinen palkka ja työntekijöitä arvostetaan

Hoitoalan työn merkityksellisyydestä ja kutsumusammateista puhutaan paljon. Siltikin teemme tätä vastuullista työtä pystyäksemme elättämään itsemme ja perheemme. Siksi tarjoammekin kilpailukykyisen palkan lähihoitajillemme ja toivomme sen osoittavan, että Kototiimi haluaa pitää työntekijöistämme kiinni. Ajattelemme, että palkka ei ole vain rahaa vaan myös arvostuksen osoitus.

Asiakkaan hyvinvointi on oikeasti meillä ykkösasia. Palvelulupauksemme “Sinulle omaa elämää” mukaisesti, hyvään elämään liittyy asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen, toiminnan avoimuus ja läpinäkyvyys sekä elämyksellinen palvelukokemus. Lupauksen toteutumista tukee moniammatillinen ja sitoutunut henkilöstömme.

Toimintamme kasvaa ja monipuolistuu, joten meillä Kototiimissä on tarjolla laaja skaala erilaisia hoiva-alan töitä – vakituisia työsuhteita, mutta myös keikkatyötä, sijaisuuksia ja määräaikaisia työsuhteita. Me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena ja vaikuttaa omaan työhön.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme.

 TE-livessä 5/2023:
Hoitaja, Keisarinkoto kutsuu sinua
iloiseen joukkoon

Yhdessä tekeminen

Kototiimi on osa HoviKoti-ryhmää. HoviKoti on itsenäinen suomalainen perheyritys ja hoivapalveluyritysten ketju.

Jaamme ryhmän kesken hyvät käytännöt, arjen kokemukset ja käytännön opit. Kuuntelemme mielellämme hyviä ehdotuksia ja haluamme uudistaa tapoja toteuttaa suomalaisia hoivapalveluja. Toimintamme on sertifioitua.

Me tarjoamme

Me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä hoiva-alan ammattilaisena ja vaikuttaa omaan työhön.

Avoimet työpaikat

Etsitkö paikkaa, jossa voi oppia uutta? Meillä Keisaronkodossa on tarjolla monipuolisia hoiva-alan töitä.

Tule meille töihin

Jos tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat eivät vastaa toiveitasi, täytä avoin hakemus. Otamme yhteyttä mitä pikimmiten.