Keisarinkoto hakee sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Keisarinkoto hakee sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Kototiimin Keisarinkoto hakee vakituiseen työsuhteeseen valtavan kivaa sairaanhoitajaa

Sairaanhoitajan työ Keisarinkodossa sisältää lääkehoidon arviointia ja toteutusta sekä asiakkaan toimintakyvyn ja terveyden kokonaisvaltaista arviointia, avustamista arjen askareissa, yhteistyötä eri tahojen kanssa kuten terveyskeskus ja hoitotarvike- ja apuvälinekeskus jne. Tarjoamme palvelut Keisarinkodossa asuvalle asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitynä. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voi palvelujemme avulla jatkaa itsenäistä ja omaehtoista elämäänsä elämänsä loppuun asti.

Palveluasuminen yöpartiolla tarkoittaa välimuotoista asumismuotoa kodin ja tehostetun palveluasumisen välillä. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät toimintakykynsä takia selviydy omassa kodissaan perinteisen kotihoidon turvin, vaan tarvitsevat ympäristöä, jossa on tarvittaessa henkilökuntaa helposti ja nopeasti saatavilla. Keisarinkoto antaa hyvää ja turvallista hoitoa ja palvelua yksilöllisesti suunnitellun palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti asiakkaille, jotka eivät ole jatkuvan valvonnan tarpeessa. Kaikki asiakkaamme asuvat lähekkäin, joten siirtymiin menee vähän aikaa ja henkilökunnallamme jää enemmän aikaa asiakkaan kanssa puuhailuun. Haluatko olla auttamassa ja palvelemassa asiakkaitamme?

Haemme siis iloiseen joukkoomme reipasta ja motivoitunutta Sairaanhoitajaa. Etsimme erittäin innostunutta hyvinvoinnin ammattilaista mukaan upeaan tiimiin uudenlaiseen palvelukonseptiin. Voit olla nuori, urasi alussa oleva sairaanhoitaja tai pitemmän kokemuksen omaava, aktiivinen hoitoalan konkari. Tärkeää on, että sinulla on halu tehdä monipuolista hoitotyötä, auttaa ja olla mukana kehittämässä yhdessä tiimin kanssa laadukasta palvelua asiakkaillemme.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on sairaanhoitajan tutkinto ja halu tehdä hyvää ja ihmisläheistä hoitotyötä
  • sinulla on joustavuutta, muutoskykyä ja hyvät työyhteisötaidot
  • sinulla on intohimo auttamiseen ja palvelemiseen
  • sinulla on lämmin sydän ja positiivista tekemisen meininkiä arjen askareissa
  • sinulla on kuuntelutaitoa ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan
  • sinulla on halu sitoutua ja olla osa iloista joukkoamme.

Kyseessä on vakituinen työ, joka alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on kaksivuorotyötä 115h/ 3vk tai voimme sopia halutessasi muustakin esim. 80% työajasta. Palkkaus yksityisen sosiaalialan tes G 23.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten hae heti (hakemus ja kyselyt: kaisa.aare-puff@kototiimi.fi). Kurkkaa myös facebook-sivuamme, jos haluat nähdä mitä kivaa teemme päivittäin.