Kokemus on valttia, erityisesti hoitotyössä

Kokemus on valttia, erityisesti hoitotyössä

Kokemus on valttia, erityisesti hoitotyössä

Hoitajapulasta on uutisoitu viime kuukausina varsin tiiviisti. Ratkaisuna hoitajapulaan on tarjoiltu erilaisia vaihtoehtoja, yhtenä niistä eläköityneiden hoitajien saaminen riveihin. Tätä ideaa on pakko peukuttaa, sillä ainakin meidän kokemuksemme kokeneista työntekijöistä on ollut varsin positiivinen. Monesti olemme yhdessä sopineet osa-aikaisesti työstä tai lyhyempää päivää, jotka luo joustoa sekä työntekijälle että työnantajalle. Meille työnantajana kokeneen hoitajan saaminen on lottovoitto, kun hän voi osaltaan opastaa ja perehdyttää alalla vielä vähemmän aikaa olleita.

Osalle hoitotyön raskaus saattaa kuitenkin olla syy jättäytyä kotiin. Yhteisöllisen asumisen konseptimme toimii kuitenkin ratkaisuna näiltä osin. Koska asiakkaamme eivät vaadi yhtä raskasta hoivaa kuin tehostetussa palveluasumisessa, on myös hoitotyön arki kevyempää.

Olemme Kototiimissä erittäin mielellämme mahdollistamassa tätä arvokkaan hiljaisen tiedon hyödyntämistä ja merkityksellisen työn tarjoamista mielekkäällä tavalla niille, jotka edelleen haluavat tuoda oman tärkeän panoksensa ja oman persoonansa asiakkaidemme arjen virkistykseksi.

Eli ei muuta kun rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä kaikki ne, joilla kokemusta on vaikka muille jakaa ja jotka haluavat tuoda oman kortensa kekoon ikääntyneiden asiakkaiden hyödyksi.

Kaisa Aare-Puff, toimitusjohtaja


Kaisa Aare-Puff
toimitusjohtaja
p. 044 029 2077
Kototiimi Oy