Keisarinkoto tarjoaa palveluasumista

Keisarinkoto tarjoaa palveluasumista

Keisarinkoto tarjoaa palveluasumista yöpartiolla Kaarinan Raadelmassa

Keisarinkodon asiakkaalla voi olla eri syistä alentunut toimintakyky, hän tarvitsee päivittäin apua, tukea ja ohjausta. Hän voi tarvita runsaasti palvelua päivän aikana tai selviytyä hiukan vähemmällä.

Räätälöimme asiakkaalle oman palvelukokonaisuuden. Palvelut tuotetaan asiakkaan omaan palveluasuntoon. Oman huoneen/asunnon lisäksi asukkaallamme on oikeus käyttää kodikkaita yhteisiä tilojamme ja osallistua myös kaikkeen päivätoimintaan. Kuntouttavaa päivätoimintaa vetää oma kuntoutusohjaajamme. Asukas pääsee osallistumaan helposti yhteisömme elämään. Ei tarvitse olla yksin tai yksinäinen. Hänellä on halutessaan mahdollisuus ulkoiluun päivittäin.

  • Palvelumme perustuu aina asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen, joka on kirjattu palvelusopimukseen sekä hoito- ja palvelusuunnitelmaan.
  • Tarjoamme monipuolisia asiakkaan kotona annettavia palveluita. Vaativampaa palvelua tarvitseville asukkaille tarjoamme palveluasumista, jota tuetaan omalla yöpartiollamme. Palvelut saatavilla joustavasti ja nopeasti.
  • Toimintakyvyn arviointi sisältyy osana asukkaan palvelua.
  • Palvelumme hinta on edullinen, koska se ei sisällä siirtymiä eikä muita varaumia.
  • Voi olla pitkä- tai lyhytaikaista palvelua riippuen asiakkaan tarpeesta.
  • Työ tehdään kuntouttavalla työotteella, asiakkaan omaa toimintakykyä tukien.
  • Palveluasumisemme on turvallinen vaihtoehto raskaammille palvelumuodoille silloin kun asiakas ei ole haastavasti muistisairas.

Päivätoiminta

  • Keisarinkodossa on pieni päivätoimintayksikkö sekä liikkuva päivätoiminta, joka tulee tarvittaessa asukkaan asuntoon. Päivätoiminta tukee Keisarinkodon palvelukokonaisuutta ja sisältyy vuorokausihintaan. Oma kuntoutusohjaajamma vastaa kuntouttavasta päivätoiminnasta ja on kaikkia asukkaitamme varten.

Tervetuloa tutustumaan!

Kaisa Aare-Puff

Kototiimi Oy / Keisarinkoto
Kaisa Aare-Puff
Puh. 044 029 2077